Larian, Oyuncuları Kırmayarak Baldur's Gate 3'teki Kediyi Tekrar Traş Etti

Oyuncuların isteklerine kulak vermenin bu kadarı

Baldur's Gate 3'te Last Light Inn'de bulunan bir kedi var. İsmi His Majesty. Oyunun çıkışından beri çok sevilen bir kediydi kendisi, tüysüz olmasıyla tanınan bir Sfenks kedisiydi.

Ancak sonradan ortaya çıktı ki His Majesty'nin tüysüz olması bir hataymış, yanlışlıkla oyundaki Steelclaw ismindeki bir başka kedinin karakter modeliyle karıştırılmış. Larian bu hatayı fark edince oyunun üçüncü yamasında düzeltmiş ve bunu şu sözlerle duyurmuştu: "Daha önce Steelclaw'a benzeyen His Majesty'nin görsellerini güncelledik. His Majesty'nin görüntüsü artık ismine ve doğasına uygun".

Tabii Larian bu düzeltmeyi yaparken oyuncuların His Majesty'e ne kadar bağlı olduklarını tahmin edememişti :) Oyuncular bu değişikliğe tepki gösterdiler, "tüysüz kedimizi geri istiyoruz" diye kampanya başladı.

Dün yayınlanan hotfix ile His Majesty yine tüysüz haline geri döndü :)

Larian "bu güncelleme çeşitli çakılma ve hataları düzeltiyor. Ama daha da önemlisi, His Majesty'i traş ettik" diye duyurdu bunu.

Stüdyo Steelclaw'un göz rengini de değiştirmiş ki iki kedinin modelleri tıpatıp aynı olmasın. Anlayacağınız Larian oyuncu isteklerini karşılama konusunda adeta şov yapıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum