Larian'dan İlginç Baldur's Gate 3 İstatistikleri Geldi

Siz çıldırmışsınız

Baldur's Gate 3, oyun dünyasını sallamaya devam ediyor. Larian Studios, geçtiğimiz gün Twitter hesabı üzerinden oyunun bazı istatistiklerini yayınlayarak dikkatleri üstüne çekti. Bu kez elinde epey veri olan stüdyo, oyuncuların "yüz kızartıcı" suçlarını da gözler önüne sermiş.

Evet, direkt olarak dikkati çeken istatistikten başlayalım. Oyuncuların Halsin ile romantizm yaşamak isteyen bölümü, "ilginç" tercihler yapmış. Bu oyuncuların yüzde 33'ü, Halsin'in ayı formunu tercih etmiş. Aramızda bu yüzde 33'lük bölüme girenler lütfen el kaldırsın...

Oyuncular toplamda 452.556.984 saatini, yani tam 51.662 yılını, Baldur's Gate 3'te geçirmiş. Bu süreç boyunca 14.4 milyon karakter hayatını kaybetmiş.

Gelelim diğer detaylara. Örneğin "origin" karakterler arasında açık ara seçilen iki karakter var: Gale ve Astarion. Kendi karakterini yaratmak isteyen oyuncuların büyük bir kısmı ise sınıf olarak Paladin'i, ırk olarak ise Elf'i seçmiş. İlginç ama listenin sonunda Cleric, Ranger ve Monk sınıfları bulunuyor.

Halsin ve ayı formunu tercih etmeyen oyuncuların seçimi ise Shadowheart olmuş. Yüzde 51.3 ile oyunun en çok romantizm yaşanan karakteri olan Shadowheart'ı, Karlach ve Lae'zel takip ediyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum