Layers of Fears İlk Oynanış Fragmanıyla Karşımızda

Tüm Layers of Fear'lara hükmedecek olan oyun

Bloober Team 2016 yılında Layers of Fear, 2019 yılında ise Layers of Fear 2 ile karşımıza çıkmıştı. Layers of Fears ise hem ilk iki oyunu füzyonlayan (DLC'leri dahil), hem de yeni hikaye kısımları ve oynanış özellikleri ekleyerek bu temeli geliştiren, değişik bir oyun olacak. Oyunda Unreal Engine 5'in kullanılıyor olması da görsel açıdan güzel bir oyunun bizi beklediğinin habercisi.

Oyunun Steam'deki açıklaması şöyle:

Layers of Fears; gerilim dolu bir keşif hissi ile sürükleyici bir hikâye anlatımına odaklanan, birinci şahıs perspektifinde oynanan psikedelik bir korku günlüğü. Layers of Fear ve Layers of Fear 2’nin kurduğu temeller üzerine sürprizlerle dolu yeni bir hikâye ve oynanış özellikleri eklenerek inşa edilmiş, yepyeni bir oyun.

Son teknoloji Unreal 5 motoru ile yaratılan oyun; ışın izleme, HDR efektleri, 4K çözünürlük ve Lumen sistemini kullanarak en sürükleyici ve iliklere en fazla işleyen korku deneyimlerinden birini sunuyor.

Layers of Fears ile, saplantılarının kölesi olmuş sanatçıların tahmin edilemez hikâyelerini en derinden tecrübe et. Dallanıp budaklanan anlatıya farklı bir ışık tutan genişletilmiş hikâye örgüleri sayesinde hayat bulan ürpertici ve zarif bir deneyime kendini hazırla.

Oyunun yayımlanan ilk oynanış fragmanı da oyunda nelerle karşılaşacağımıza dair ipuçları veriyor:

Layers of Fears da 2023'te çıkacak oyunlardan.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum