League of Legends'a Pratik Modu Geliyor

Beklenen mod sonunda geliyor

Riot Games, daha önceden oyuncuların kendilerini geliştirebileceği ve pratik yapabileceği bir sandbox mod için pek de gönüllü olmadıklarını ve bazı mekaniklerin oyunculara karşı geliştirilmesi gerektiğini belirtmişti. Fakat bu yılın başında firma gelen tepkilerden sonra fikrini değiştirmiş ve "ileride bir gün" bu mod üstünde çalışabileceklerini söylemişti. O bahsedilen gün sonunda geldi ve Riot Games pratik modu üstünde çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Modun ne zamana hazır olacağı veya oyuna ekleneceği yönünde bir bilgi paylaşılmamış olsa da, içeriği hakkında Riot Games planlarını açıladı. Oyuncuların pratik yaparak kendilerini geliştirebileceği veya yeni 'build'ler deniyebileceği modda sınırsız yetenek kullanımı, minyonları kontrol etme, sınırsız altın gibi birçok özellik olacak. Fakat oyuncuların birlikte pratik yapması, en azından ilk aşamalarda mümkün olmayacak.

Piyasadaki birçok MOBA ve çoklu oyuncu oyununda yer alan pratik modu, sonunda League of Legends'a da böylece gelmiş olacak. Geç olsun güç olmasın derler ama, birazcık geç olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum