League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Belli Oldu: Yuumi

144. şampiyonun adı Yuumi olacak

Geçtiğimiz günlerde başlayan sızıntıları durdurmak isteyen Riot Games, League of Legends'ın yeni şampiyonunun ilk videosunu yayınladı. Yuumi adını doğrulayan yapımcı, karakterin yakın zamanda PBE'de olacağını da belirtti.

Hatırlayacağınız üzere bundan aylar önce yayınlanan "2019'da bizi neler bekliyor" temalı bir videoda yeni şampiyonun destek rolünde olacağı bir kitap görüntüsü ile açıklanmıştı. Yeni videoda Yuumi'nin görüntüde gördüğümüz kitabın içerisine baktığını görüyoruz.

Ortaya çıkan iddiaların, Riot Games'in verdiği detaylar ile paralellik gösteriyor olması da bir hayli ilginç. Reddit'te yoğun şekilde tartışılan yeni karakterin özelliklerinin de ortaya çıktığı söyleniyor.

Şuradan ulaşabileceğiniz Discord mesajında önemli detaylar bulunuyor. Q yeteneği ile bir ışın fırlatacak olan Yuumi, büyü hasarı vererek rakiplerinin yavaşlamasını sağlayacak. Öte yandan Yuumi'nin en önemli yeteneği "W" olacak gibi görünüyor.

Eğer bu mesajların içeriği doğru ise Yuumi'nin "W" yeteneği, takım arkadaşlarının üzerine zıplamasını sağlayacak. Zıplarken hedef alınamaz hale gelecek Yuumi, bulunduğu yerden yeteneklerini kullanabilecek. Yeni şampiyonumuzun zıpladığı takım arkadaşına çeşitli buff'lar vereceği de söyleniyor.

"E" yeteneği ise birkaç kez depolanarak can basmasına olanak sağlayacak. Yuumi bu yeteneğini bir takım arkadaşının üzerindeyken kullanırsa takım arkadaşına da can verecek. Ultisi ile "Taric'ın" E yeteneğine benzeyen şekillerde stun atacak olan Yuumi, bu yeteneğini 7 kez kullanabilecek. 

Yuumi yakın zamanda PBE üzerinde çıkış yapacak. Bakalım iddiaların ne kadarı doğru çıkacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum