League of Legends Şampiyonlarının Level Sınırı Artıyor Mu?

Riot'tan ilginç açıklamalar geldi

Dünyanın en çok oynanan MOBA oyunlarından biri olan League of Legends 10. yılına girmeye hazırlanıyor. Ülkemizde de epey oyuncusu bulunan LoL, her sene olduğu gibi bu sene de büyük değişimler yaşayacak.

Tasarım ekibinin başındaki Riot Meddler, geçtiğimiz günlerde League of Legends'ın blog'unda ilgi çekici bir paylaşım yaptı. Meddler, "bazı" şampiyonların 18 level sınırını aşabileceğini düşündüklerini belirtirken, oyunculara bu konu hakkındaki fikirlerini sordu. 

"Bazı şampiyonların 18 level sınırını geçmesini ister miydiniz?" sorusunu soran Meddler, örnek olarak Zilean'ı gösterdi. Pasifiyle takım arkadaşlarına tecrübe puanı veren karakterin aynı pasifi sayesinde 19, hatta 20 level'a ulaşabileceğini belirten Riot çalışanı, her karakterin bu özelliğe sahip olamayacağını da ifade etti. Aynı değişimin "late game'de yetersiz kalan şampiyonları" daha güçlü ve seçilebilir hale geleceğini dile getirdi.

"Tabi ki bu değişim hemen olmayacak" ifadelerini kullanan Riot Meddler, oyuncuları şimdiden ikiye bölmüş durumda. Kimileri 18 level ve ötesinin uygun olacağını fakat oyun süresinin uzaması gerektiğini düşünürken, kimileri bu fikrin oyunun dengesini bozacağına inanıyor.

Bakalım son dönemlerde iyice dengesini kaybeden LoL'ün geleceğinde neler olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum