League of Legends Sunucuları Dolup Taşıyor

Kuzey Amerika sunucuları %90 doluluk gördü

Evlere kapanıp kalınca insanlar kendilerini oyunlara vurdu; CS:GO gibi zamana meydan okuyan oyunlar tüm zamanların oyuncu rekorlarını kırarken Steam de 20 milyon eş zamanlı kullanıcıya ulaşarak önemli bir mihenk noktasını da geçmiş oldu. Oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği oyunlardan birisi de League of Legends, öyle ki Kuzey Amerika sunucuları %90 kapasiteye ulaşmış.

Oyunun program müdürü Mel Capperino-Garcia, bu doluluk yüzünden oyuncuların oyuna girmek için sıra beklemek zorunda kalacaklarını ve bekleme sürelerinin de uzayabileceği uyarısında bulundu.

Riot, sunucu kapasitesini hızla arttırmak için gerekli adımları atacak ama bu sırada Lig Partnerleri ve profesyonel oyuncu hesapları beyaz listeye alınarak kuyruğa kalmamaları sağlanacak. Riot bunun arkasındaki düşünceyi de şu şekilde açıklıyor: "oyuna giremiyor olsanız da, en azından favori oyuncularınızı oynarken seyredebileceksiniz"

Önümüzdeki günlerde de buna benzer haberler almaya devam edeceğiz gibi görünüyor. Umuyoruz ki insanların kafa dağıtmak için sarıldıkları oyunlara erişimleri güçleşmez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum