League of Legends Wild Rift 1.1 Yamasında Neler Var?

Yeni şampiyonlar ve kostümler

Geçtiğimiz haftalarda açık betaya girerek tüm oyunculara açılan League of Legends: Wild Rift için yayınlanmış olan 1.1 yaması oyuna 3 yeni şampiyon eklerken, bazı şampiyon ve eşyaların güçlerinde de azalmaya gidilmişti. Ayrıca bu yama oyuna 4 de yeni kostüm eklemişti. Yamanın yayına alınmasının üzerinden bir süre geçmiş olsa da, bu yama süresi boyunca oyuna yeni özellikler eklenmeye devam edecek.

Yeni Şampiyonlar ve Kostümler

Wild Rift'e 1.1 yamasıyla eklenen 3 yeni şampiyon şöyle:

Darius

Darius, Noxus'un Eli. Noxus ordusunun, savaşta bilenmiş en korkunç komutanı olan Darius'tan daha yüce bir sembolü yok. Mütevazı geçmişinin üzerinde yükselip Noxus'un Eli mertebesine ulaşan bu savaşçı, birçoğu da Noxus'lu olan imparatorluğun düşmanlarını gözünü kırpmadan biçip geçiyor. Davasının haklılığından hiç şüphe etmediğini ve baltasını kaldırdı mı asla tereddüt etmediğini bildikleri içindir ki Trifaria Lejyonu'nun liderine karşı gelenler ondan merhamet bekleme gafletine de düşmüyor

Draven

Draven, Görkemli Cellat. Noxus'ta Hükümcüler adıyla anılan savaşçılar, kanın oluk oluk aktığı ve gücün sınandığı arenalarda karşı karşıya gelir ama hiçbiri Draven kadar rağbet görmez. Bu eski savaşçı, seyirci kitlelerinin abartıya olan doğal yeteneğini ve elbette dönen baltalarını kullanmaktaki becerisini büyük takdirle karşıladığını keşfetmiş. Kendi küstah kusursuzluğuna hayran olan Draven, imparatorluğun dört bir yanında sonsuza kadar adına tezahürat edilmesini sağlamak için kimi yenmesi gerekirse yeneceğine ant içmiş..

Wukong

Wukong, Maymun Kral. Wukong gücünü, çevikliğini ve zekâsını rakiplerini şaşırtarak kendine avantaj sağlamak için kullanan bir vastaya düzenbazı. Master Yi adlı savaşçıyla ömür boyu sürecek bir arkadaşlık kurmasının ardından, Wuju olarak bilinen kadim dövüş sanatının son öğrencisi oldu. Sihirli bir değnek kuşanan Wukong, Ionia'nın harap olmasını engellemek için mücadele ediyor.

1.1 yamasıyla şu an 4 yeni kostüm eklenmiş olsa da, önümüzdeki günlerde yine bu yama içerisinde yeni kostümlerin de eklenmesi bekleniyor. Yeni kostümler şöyle: Academy Darius, High Noon Darius, Primetime Draven, Soul Reaver Draven

Bu yamayla çok sayıda şampiyonun istatistik ve yeteneklerinde de sayısal değişikliklere gidildi, bu sayede oyunun daha dengeli hale geldiğini söylemek mümkün.

Yamayla yapılan tüm değişiklikleri şuradan okuyabilir, Wild Rift ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını Tuğbek'in videosunda bulabilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum