League of Legends’ın Yeni Kahramanı Senna Olabilir Mi?

Aklınıza Ayrton Senna gelmesin

League of Legends’ın zirve turnuvası Worlds, son hızıyla devam ediyor. Riot Games bir yandan da oyunun 10. yılını kutlamak için planladığı projeleri devreye sokmuş durumda. Birkaç haftadır yeni şampiyonların sinyalini veren firma, bu kez elle tutulur bir fragman yayınladı.

Fragman içerisinde Lig’in sevilen silahşörlerinden Lucian’ı görüyoruz. Lucian, Gölge Adalar’a doğru ilerlerken karısı Senna’yı kaybedişini anımsıyor. Eşinin ruhunun Thresh’in fenerinde olduğunu bilen karakterimiz, “Bu iş burada bitecek” sözleri ile fragmanı sonlandırıyor.

Şimdilik bu ipuçlarının tamamı Senna’ya işaret ediyor. Fakat bu karakterin “Mira” olacağını ifade eden kaynaklar da mevcut. Yine de ortak kanı, yeni şampiyonun saldırı gücü taşıyıcı rolünde bulunacağı yönünde. Riot, birkaç gün içerisinde şampiyon haritasını paylaşarak bu soruların cevabını paylaşacak.

16 Ekim’de paylaşılacak detayların içerisinde Volibear ve Fiddlesticks’e gelecek güncellemeler de bulunacak. Yeni fragmanın Türkçe versiyonunu yukarıdan izleyebilirsiniz. Sizce yeni şampiyon kim olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum