Advertisement

LG, 2022 Serisi Göz Alıcı Yeni TV'lerini Türkiye'de De Satışa Sundu

Milyonluk televizyonlar da yolda

OLED teknolojisinin lideri LG, CES 2022'de büyük beğeni toplayan 2022 model televizyonlarını Türkiye'de de satışa sundu.

LG'nin 2022 OLED TV serisi, tüketicilere daha fazla seçenek sunmak için eklenen yeni ekran boyutları ve şık tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Bunların arasında dünyanın ilk 97 inç OLED TV'si de bulunuyor, 77", 65", 55" seçenekleri sunan G2 serisi de. Hatta tanıtılan televizyonlar arasında fiyatları dudak uçuklatan iki model de var.

LG'nin tanıtmış olduğu C2 serisi ise altı farklı ekran boyutuyla 2022 serisinin en geniş ekran boyut seçeneklerini sunuyor. Bunlar arasında özellikle de konsol ve PC oyuncuları için en dikkat çekici olanı, LG'nin ilk 42" OLED TV'si. Bu TV hem daha küçük boyutlu TV'lerden hoşlananlara, hem de yüksek görsel kaliteyle oyun oynamak isteyen oyunculara hitap ediyor. Bu yeni C2 serisinde 42 inçe ek olarak 48, 55, 65, 77 ve 83 inç modeller de mevcut. Bu yeni C2 serisi tüm modelleriyle konsol oyuncuları için ideal OLED TV olarak öne çıkıyor.

0,1 milisaniye tepki süresi (GtG), düşük giriş gecikmesi ve HDMI 2.1 desteği ile oyunseverlerin favorisi olacak LG OLED serisi, PC ve konsol oyun deneyimine ek olarak bulut oyun platformu GeForce NOW ile de kesintisiz oyun keyfi sunuyor.

LG OLED'deki Game Optimizer menüsü ile kullanıcılar, özel oyun özellikleri ve ön ayarlar arasında hızlı bir şekilde seçim yapmanın veya bunlar arasında geçiş yapmanın keyfini çıkarıyorlar. Işıklar kapalıyken daha iyi bir oyun deneyimi için ekran parlaklığını ayarlayan yeni Karanlık Oda Modu, G-SYNC® Uyumlu, FreeSync™ Premium ve değişken yenileme hızı (VRR) ayarları gibi ayarlar Game Optimizer aracılığıyla da seçilebiliyor. 2022 serisi için yeni olan başka bir özellik ise, LG'nin çeşitli oyun türleri için ekran ön ayarları sunması. Daha önce mevcut olan FPS, RTS seçeneklerine bu yıl bir de spor modu ekleniyor.

2022 serisindeki diğer bir yenilik ise TV’yi ev dekorasyonunun bir parçası haline getirmek isteyen tüketiciler için tasarlanan OLED evo teknolojisine sahip 65 inç LG OLED Objet Collection, Easel (65ART90). Bir tuvali andıran Easel modeli, minimalist tarzı ve nötr renklerin zarif kullanımıyla her odaya kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor ve her türlü iç mekana şıklık katıyor. Danimarkalı ünlü tekstil markası Kvadrat tarafından tasarlanan TV’nin kumaş kaplı kapağı, kumandaya tek bir dokunuşla hareket ederek kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına uyum sağlıyor. Tam Görünüm modunda eksiksiz bir OLED evo deneyimi yaşanırken Yarı Görünüm modunda saat ve müzik modu devreye alınabiliyor.

LG OLED TV'ler, görüntü kalitesi standardını belirlemeye de devam ediyor. Bu yılki ürün yelpazesinde kullanılan panellerin yüzde 100 renk doğruluğu ve yüzde 100 renk hacmi sağladığı Intertek tarafından onaylandı. Bu onay, 2022 LG OLED TV'lerin doğru renk üretimi sağladığını ve ekrandaki hareket ne kadar parlak veya karanlık olursa olsun orijinal kaynağın her tonunu ifade edebildiğini gösteriyor.

Gelelim LG'nin göz bebeği olan iki modele. OLED Signature serisinden gösterilen 88 inçlik devasa 8K televizyonun satış fiyatının 1 milyon liranın, OLED R'nin fiyatının ise 2 milyon liranın üzerinde olması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum