Life by You Bir Kez Daha Ertelendi

Bu sefer ne kadar süreyle ertelendiği de belli değil

Yaşam simülasyonu oyunları arasında yerini almaya, The Sims’e rakip olmaya hazırlanan Life by You’dan bir kez daha erteleme haberi geldi. Üstelik bu seferki ertelemede tarih de belirtilmiyor.

Life by You daha önce 2 kez ertelenmiş, erken erişim tarihi 4 Haziran olmuştu. Paradox Interactive tarafından yapılan açıklamayla 3. defa ertelendiğini öğrenmiş olduk.

Açıklamada, “Üzerinde uzun uzun düşündükten sonra, daha önce 4 Haziran olarak belirlenen Life by You'nun Erken Erişim çıkış tarihini değiştirme kararı aldığımızı duyurmaktan üzüntü duyuyoruz. Bu kolay bir karar değildi, özellikle de pek çok oyuncunun oyuna dair beklenti ve heyecan içerisinde olduğunu anladığımız için. Ancak ilave geliştirme süresine ihtiyaç olduğuna inanıyoruz. Yeni bir çıkış tarihi belirtmek istesek de bu tarihte çıkarıp çıkaramayacağımızdan emin olmadığımız için yeni bir tarih vermek yerine beklemenin daha uygun olacağına inanıyoruz. Mümkün olan en yakın tarihte yeni bilgiler paylaşacağız. Devam eden desteğiniz ve sabrınız için içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz” deniliyor.

Sonuç olarak Life by You’nun oyun severlerle buluşma tarihi belirsiz bir süreliğine ertelenmiş durumda. Bakalım bu buluşma ne zaman gerçekleşecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum