Life is Strange: Before the Storm - İkinci Bölümün Çıkış Tarihi Açıklandı!

Chloe çok büyük bir hata yapıyor! Biz de fragmanın yalancısıyız.

 Deck 9 tarafından geliştirilen ve Life is Strange'den üç sene öncesini konu alan ve başrolünde bu sefer Chloe Price'ın yer aldığı Life is Strange Before The Storm'un ikinci bölümü için tarih bekliyorduk. 

Oyunun ikinci bölümü "Brave New World", 19 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One oyuncularıyla buluşacak. Gelecek bölümde yaşanacakların kısa bir özetini de paylaşmış Deck 9, fakat ilk bölümü oynamadıysanız aşağıdaki paragrafı atlayarak geçin derim sevgili Oyungezerler.

> Life is Stange: Before the Storm - Bu Oyun Olmuş!

"Chloe ve Rachel'ın ailesi parçalanmaya devam ederken arkadaşlıkları da bir o kadar güçleniyor. Genç kahramanlarımız birlikte Arcadia Bay'den kaçmanın muhabbetini yapmaya başlıyorlar, ama bu planlar harekete geçemeden Chloe büyük bir hata yapıyor. Frank Bowers ile tehlikeli bir işe girişen Chloe, kendisini riske atıyor ve Arcadia Bay'in hiç de hoş olmayan bir yüzüyle karşı karşıya geliyor."

Bu arada unutmadan hatırlatayım. Life is Stange 2'yi Dontnod geliştirmeye devam ediyor. Deck 9 sadece üç artı bir bölümden oluşan Before the Storm'u geliştiren taraf. Life is Strange 2 hakkındaysa henüz çok bir bilgimiz yok. Before the Storm'un üçüncü bölümünün çıkış tarihini de henüz bilemiyoruz, zira bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum