Advertisement

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, 2023’te Geliyor

Yakuza oyunlarına doyamadık :)

Bugün resmen Yakuza oyunu bombardımanı yaşıyoruz desek yeridir, öyle değil mi sevgili Oyungezerler? Bir yandan Yakuza 8 ya da yeni adıyla Like a Dragon 8’in duyurusu, öbür tarafta Like a Dragon: Ishin!’in Batı’ya gelişi derken sıra Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’e geldi:

Like a Dragon Gaiden; Yakuza 6: The Song of Life ile Like a Dragon 8 arasındaki dönemde, kahramanımız Kazuma Kiryu’nun başından geçenleri konu alıyor; böylece 8. oyun çıkmadan önce aradaki boşluğu doldurma fırsatımız olacak. Fragmanın başında, Kiryu’nun bir manastıra çekildiğini, eski hayatına bir sünger çektiğini (ya da çekmeye çalıştığını), hatta ismini bile Joryu olarak değiştirdiğini görüyoruz. Ama hemen peşinden yakuza ile işinin bitmediği de ortaya çıkıyor.

Like a Dragon Gaiden; bir yan oyun, dolayısıyla ana serideki oyunlar kadar büyük bir yapım değil. Oynanış kısmıysa yeni serideki gibi değil de orijinal serideki gibi, aksiyon-macera türünde bir oyun yani.

Like a Dragon Gaiden; önümüzdeki yıl PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. Bütün Yakuza oyunları için olduğu gibi bu oyunu da merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum