Like a Dragon: Ishin’den Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

Kahramanımızın dört dövüş stiline göz atıyoruz

Yakuza serisini çok severim; dolayısıyla, seriye önümüzdeki dönemde dahil olacak oyunları da büyük bir merakla ve hevesle beklediğimi söyleyebilirim. Bu oyunlardan birisi olan Like a Dragon: Ishin! için bir oynanış videosu paylaşıldı:

2014 yılında Japonya için çıkış yapan oyun, yeniden yapımıyla Batı piyasalarında da kendisine yer bulmaya hazırlanıyor. Fragmanda, kahramanımızın düşmanlarını alt etmek için kullandığı dört dövüş stiline (Swordsman, Gunman, Wild Dancer ve Brawler) göz atıyoruz. Serinin alametifarikası olan abartılı dövüş sahnelerini bu oyunda da bol bol tecrübe edeceğimizi söylemek mümkün.

Like a Dragon: Ishin!’de, kahramanımız Sakamoto Ryoma, bir yandan babasının katilini bulmaya, bir yandan da üzerine atılan cinayet iftirasından kurtulup adını temize çıkarmaya çalışacak. Bunu yaparak da samuray döneminin sonunu getirip Japonya’nın büyük bir değişimden geçmesine vesile olacak kahramanımız (Zaten kahramanımız da adını Japonya tarihinin önemli bir figüründen alıyor).

Like a Dragon: Ishin!, 21 Şubat 2023’te oyun severlerle buluşacak. Kendisini dört gözle bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
tezgelegemen
2 Aralık 2022 17:03

-Japon adam nasıl ateş etsin la 

-Adamın teyzesi almanyadan tabanca getirmiş oolum

Parolamı Unuttum