Disney'in Yayın Servisi İçin En Uygun MCU Karakteri Loki Mi?

Avengers: Infinity War filminden sonra geleceği muallak olan Loki, bomba gibi bir geri dönüş yapabilir.

Öncelikle bu haberin Avengers Infinity War ile ilgili spoiler içerdiği uyarısını baştan yapayım (hoş artık Infinity War'da olan bitenleri herkes biliyordur, ama yine de kendimizi garantiye alalım).

Görünüşe göre Loki'nin MCU kariyeri henüz bitmiş değil. Infinity War filminden sonra geleceği muamma gibi gözükse de, Disney'in onunla ilgili daha büyük planları var. Disney'in 2019 yılında hayata geçirmeyi planladığı yayın servisinde Scarlet Witch ile birlikte dizisini yapmayı düşündüğü Loki için akıllardaki en büyük soru ise "acaba Infinity War'da ölmedi mi?"

Marvel Sinematik Evreni'ne şöyle bir baktığımızda Loki bu iş için en iyi aday olabilir. Captain Marvel fragmanın ardından MCU ile ilgili hayran teorileri giderek artıyor. İhtimaller çok fazla ve pek çoğu cidden heyecan uyandırıcı. Örneğin, Loki'nin kadın olarak geri dönmesi bu teorilerden birisi ve malumunuz çağımız karakterleri değiştirme çağı. Fakat Loki için durum biraz daha farklı, zira Fesatlık Tanrımız, çizgi romanlarda da kadın kılığında türlü hinlik ve şeytanlıklar yapmıştı. Yine Thor: Ragnarok'dan sonra yok olmuş bir Asgardımız var. Bu Asgard'ı yeniden ayağa kaldırmak içinde Loki'nin yardımı gerekli olabilir. 

Marvel ve Disney'in Loki gibi bir karakterden kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. Disney böyle bir platforma el atmışken, yapacağı her işin kaliteli olmasına çok dikkat edecektir. Marvel Evreni'ni buraya taşıyacaklarsa da Loki'nin bu konuda konu sıkıntısı çekmeyeceği aşikar. Şimdi Captain Marvel ve halen ismi belli olmayan Avengers 4 filmlerinde Loki ile ilgili ipuçları kovalayacağız. Belki de biz ipucu kovalamadan bir credits sonrası sahne ile Disney bize bunun müjdesini verir. Umarım da öyle olur. Yoksa internet uzun bir süre daha komplo teorileri ile dolup taşacak gibi. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum