LoL Oyuncularını En Çok Rahatsız Eden Şampiyon Aphelios Oldu

10.000 kişinin katıldığı oylamada Vadi'nin baş belası seçildi

League of Legends'a eklenen şampiyonların ilk günlerinde oldukça güçlü olması artık bir gelenek haline gelmiş durumda. Bu sebeple Riot Games'in oyuna eklediği yeni karakterlerin sürekli olarak denge problemlerine sebep oluyor olması şaşırtıcı olmaktan çıkmış durumda. Öte yandan firma karakterin ardından getirdiği güncellemeler ile bu "OP" şampiyonları cilalayarak oyuna uyumlu hale getirmeyi de başarıyor.

Fakat Aphelios'un durumu biraz daha farklı. Kasım ayında oyuna eklenmesine rağmen hala ciddi denge sorunları yaratan Aphelios, bir kez daha LoL'ün "rahatsız edici" şampiyonları arasına girmiş. Reddit'te yapılan bir ankete göre Aphelios, 10.000 oyun yüzde 39.98'ini alarak en rahatsız edici ADC karakter seçilmiş. İkinci sırada bulunan Caitlyn'in ise yüzde 15.03 oranı olduğunu belirtelim. Aphelios son dönemlerdeki turnuvada da adını yüzde 223 banlanma oranı ile duyurmuştu.

Diğer koridorlardaki cevapların hiçbirinin Aphelios kadar yüksek oy almadığını da belirtelim. Buna rağmen Vadi'nin melek yüzlü şeytanı Teemo, yüzde 10.49'lik oran ile üst koridorun en rahatsız edici şampiyonu seçilmiş. Ormancı rolünde yüzde 23.26 oy oranı ile Shaco, orta koridorda yüzde 18.58 oy oranı ile Yasuo, destek rolünde ise yüzde 11.71'lik oy oranı ile Pyke bulunuyor.

LoL oynuyorsanız sizi en çok rahatsız eden şampiyon hangisi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum