Lords of the Fallen, Oynanış Videosuyla Heveslendirdi

Çıkış tarihi de resmiyet kazanmış oldu

Souls oyunlarının hatırı sayılır bir hayran kitlesi var, özellikle de Elden Ring sonrasında bu sayının katlandığını söylemek mümkün. Bunu gören birçok yapımcı da kendi souls-llike oyunlarını yaptı, yapıyor.

Hexworks ve CI Games de bu grupta yer alıyor diyebiliriz. 2014 yılında Lords of the Fallen’ı oyun severlerin beğenisine sunmuşlardı. Eser’in de dediği gibi “formülü iyi uygulayan ilk örneklerden” birisiydi, ancak bunun karşılığını ne ölçüde buldu derseniz, net bir cevabım yok açıkçası. Şimdi şanslarını bir kez daha deniyorlar, Lords of the Fallen’ın 2023 versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar.

Birkaç gün önce, oyunun muhtemel çıkış tarihi ile ilgili bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Bu tarih, az önce yayımlanan oynanış videosuyla resmiyet kazandı:


Sizin değerlendirmeleriniz nasıl olur bilemiyorum sevgili Oyungezerler, ama şahsen fragmanı beğendiğimi söyleyebilirim; oyun iddialı geliyor gibi, ne dersiniz? Düşman tasarımları, ortamlar, atmosfer ilgi çekici görünüyor. Tabii esas önemli olan burada göründüğü gibi olup olmayacağı.

Bunun cevabını da 13 Ekim’de alacağız, çıkış tarihi artık netlik kazandı. Yılın başarılı souls oyunları arasına adını yazdırabilecek mi bakalım.

Bu arada Epic Games Store'da muhtemelen hatayla çok düşük bir fiyatla ön siparişe sunulmuş durumda, şu anda 99 TL'ye satın alınabiliyor. Eğer satın almak gibi bir niyetiniz varsa elinizi çabuk tutmakta fayda var.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
19 Mayıs 2023 19:17

O 99'u 799 yapmışlar :) Yalnız ilk oyunda öyle bir hata vardı ki, oyundaki ilerlememi bir flaş belleğe falan kaydetmenin önemini bu oyunu oynadıktan sonra öğrenmiştim.

Parolamı Unuttum