Lords of the Fallen 2'yi Geliştiren Stüdyo Değişti

Emaneti Hexworks devraldı

Çıktığı ilk zamanlar çeşitli eleştirilere hedef olan, ama benim oldukça beğendiğim bir souls benzeri oyundu Lords of the Fallen. 2018 yılında CI Games, Defiant Studios'un Lords of the Fallen 2 üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuş ama bir sonraki sene stüdyoyla anlaşmasını fesh edince oyun havada kalmıştı.

Bunun üzerinden de bir sene geçti ve CI Games şimdi de Lords of the Fallen 2'nin yeni bir stüdyonun ellerinde geliştirilmekte olduğunu açıkladı.

Hexworks ismindeki bu stüdyo henüz yeni bir stüdyo ama bünyesinde AAA oyun deneyimi bulunan 25 tecrübeli personel bulunduruyor.

Stüdyonun kreatif direktörü Cezar Virtosu, aylarıdr bu proje üzerinde kafa patlattıklarını ve kendilerine rekabet gücü verecek doğru DNA'yı bulmak için uğraştıklarını söylüyor. Ayrıca fikir aşamasındayken dünyanın dört bir yanındaki sıkı Soulsborne hayranlarıyla da irtibatta olduklarını ve bunun bir indie yapım ile hayran çalışması karışımı olacağını; bu türe hakim oldukları için de oyuncularla aynı dili konuştuklarını söylemiş Virtosu.

Henüz oyuna dair bir bilgi veya tarih yok ama CI Games, Lords of the Fallen 2'yi PC ve yeni nesil konsollar için yayınlamayı planlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum