Lost Ark, Tüm Zamanların En Yüksek 2. Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı!

CS:GO ve DOTA 2'yi geride bırakmayı başardı

Lost Ark, resmi çıkışının ve Premium hesap dışındaki oyuncularla buluşmasının hemen ardından Steam'de 1 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçen az sayıda oyun arasına ismini yazdırdı.

Oynaması ücretsiz, Diablo tarzı bir DVO olan Lost Ark 2019 yılında Güney Kore'de çıkmıştı. Burada büyük bir başarıya ulaşan oyunun yayıncısı Smilegate, Amazon ile işbirliği yaparak oyunu Batı pazarlarına da getirdi. Premium hesap satın alan oyuncular oyuna erkenden erişerek birkaç gün önce oynamaya başlamış ve bu sırada bile 500 bin eş zamanlı oyuncu sayısı geçilmişti.

Ancak oyunun resmi çıkışıyla birlikte oyuncu sayısı da bir anda müthiş bir artış yaşadı. Oyunun son 24 saatteki zirve noktası tam 1,316,854 eş zamanlı oyuncu oldu!

Bu sayı öyle yüksek bir sayı ki Lost Ark artık Steam'de tüm zamanların en yüksek 2. eş zamanlı oyuncu sayısına sahip ve daha önce üçüncü sırada bulunan DOTA 2'nin 1,295,114 oyuncusunu ve CS:GO'nun 1,308,963 oyuncusunu geride bırakmış oldu.

Eminim siz de birinciyi merak ediyorsunuzdur, tabii ki altın zamanlarındaki PUBG'nin bu konuda yanına yaklaşmak mümkün değil. PUBG'nin tüm zamanların rekorunu kırdığı eş zamanlı oyuncu sayısı tam tamına 3,257,248; yani en yakın rakibinin bile iki katından fazla.

Siz de Lost Ark'ı ücretsiz olarak indirerek oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum