Lost Soul Aside, ChinaJoy 2023’te Kendini Bir Kez Daha Gösterdi

22 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı

Lost Soul Aside, Final Fantasy’den esinlenerek geliştirilmeye başlanan oyunlardan birisi. Bing Yang isimli geliştirici, hayranı olduğu seriye benzer bir oyun yapmaya niyetlenmiş ve yola çıkmıştı. Sonrasında Sony’nin de desteğini arkasına aldı; PlayStation China Hero Project kapsamında desteklenen oyunlardan birisi oldu Lost Soul Aside.

Gelin görün ki, büyük geliştirme ekiplerince yapılmayan oyunların en temel sorunlarından birisi Lost Soul Aside için de geçerli; bir türlü geliştirilme süreci tamamlanıp çıkış yapamıyor.

Ama gelin bu konuyu şimdilik bir kenara bırakalım; sizler için elimizde yeni bir tanıtım videosu var, hem de uzun mu uzun. Lost Soul Aside, ChinaJoy 2023’te bir sunumla yerini aldı, sunumda 20 dakikanın üzerinde bir oynanış videosu paylaşıldı:

Önceki fragmanları da benzer yapıdaydı. Yine karakterimiz kendine denk olabilecek düşmanlarla kapışıyor, yine türlü türlü yeteneğini kullanıyor, yine ekran ışıl ışıl oluveriyor.

Sony, Lost Soul Aside’ın 2024’te çıkış yapacağını söylüyor, elimizde net bir tarih yok. Denildiği gibi önümüzdeki yıla yetişebilecek mi, yoksa bir kez daha ertelenecek mi, bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
mokanalpa
31 Temmuz 2023 13:08

Şahsen bwn staller blade i bekliyorum.

Parolamı Unuttum