Lucas Arts Klasikleri, Game Pass’e Geliyor

Day of the Tentacle, Full Throttle ve Grim Fandango

Game Pass’in oyun koleksiyonu mevcut haliyle de yeni veya eski fark etmez, pek çok oyun severi kendisine çekebilecek çeşitlilikte. Ama yeni oyunlar eklendikçe de seviniyoruz tabii, hele bir de bu oyunlar sizi bundan 20-25 yıl öncesine götürüyor, anılarınızı canlandırıyorlarsa ne ala :)

Tim Schafer, geçtiğimiz gün katıldığı Xbox Podcast’te Lucas Arts klasiklerinden 3 tanesinin Game Pass’e geleceğini açıkladı:

Schafer'in söylediğine göre Day of the Tentacle, Full Throttle ve Grim Fandango yakında Game Pass oyunları arasında yerlerini alacaklar. Aslında bu çok da şaşırtıcı değil, zira Tim Schafer’in stüdyosu olan Double Fine, Microsoft bünyesine katılan stüdyolardandı. Geçtiğimiz günlerde Brütal Legend da Xbox için Game Pass oyunları arasına katılmıştı. Dolayısıyla, Double Fine tarafından geliştirilmekte olan ve önümüzdeki dönemde Psychonauts 2’nin de çıkış gününde Game Pass oyunları arasında yerini almasını bekleyebiliriz. Ama bununla yetinmeyip eski oyunları da getirmeleri güzel oldu.

Ne zaman dönüp şu oyunlara baksam, LucasArts maceralarının ortalığı kasıp kavurduğu günleri yakalayan şanslı kuşaktan olduğumu düşünüyorum. Grim Fandango’da Manny Calavera’nın, Full Throttle’da Ben’in, Day of the Tentacle’da Bernard Bernoulli ile arkadaşları Hoagie ve Laverne’in maceralarına ortak olmak çok eğlenceliydi. Her biri klasik macera oyunlarının en güzel örneklerinden olan bu oyunların remastered versiyonları da yapılmıştı. Eğer o dönemde oynama şansınız olmadıysa Game Pass güzel bir fırsat sunuyor sizler için, bence bu sefer fırsatı kaçırmayın. Üç oyunun Game Pass’e ekleneceği tarih ise 29 Ekim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum