Mad Box'ın Konsept Çizimleri Yayımlandı - Ian Bell Slogan Bulana Ödül Verecek

Tasarımlar gayet güzel görünüyor

Slightly Mad Studios kurucusu ve CEO'su Ian Bell, yine Twitter üzerinden Mad Box'ın en yeni tasarım konseptlerini paylaştı. Bu görsellere göre Mad Box geleneksel bir ev konsolu olacak ama görselliğini benzerlerine oranla daha cazip kılacak çeşitli özellikleri var.

Konsolun yatay, dikey ve duvara monte şeklinde kullanılabilmesi planlanıyor. Ayrıca konsol RGB aydınlatmaya sahip olacak ve konsolun ön panelinde oynanan oyun, çalınan müzik veya izlenen film gibi bilgiler gösterilebilecek. Bu panel üzerinden mesela filmin bitmesine kaç dakika kaldığını da görebileceksiniz.

Bell, konsolun kontrolcüleri için de üreticilerle görüşmeler yaptıklarını ve bunların da harika olacağını söylüyor. Kısacası Bell bu yeni konsol konusunda acayip iddialı.

Ian Bell, şu aralar konsol için slogan arayışında. Anlaştığı pazarlama şirketinin "You’d be Mad to not buy the Box" önerisini beğenmeyen Bell, oyunculardan Mad Box için slogan bulmalarını istedi. En iyi sloganı bulan oyuncuya 10.000$ ve 'hayatı boyunca ücretsiz oyun" vaat eden Bell, bunun bir şaka olmadığını da üzerine basa basa belirtmiş :) Ne dersiniz, şansımızı denesek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum