Mad Max: Fury Road'un Devamı Geliyor!

Çılgın Max yeniden yollara dönüyor

2015 yılında vizyona giren ve başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı Mad Max: Fury Road filmi yakın zamanda vizyona giren en kaliteli filmlerden birisiydi. Filmin genel olarak aldığı yorumlar da bunun en önemli kanıtı. Filmin vizyon tarihinin üstünden dört sene geçmesine rağmen herhangi bir devam filmiyle ilgili bir haber alamadık. Bu durum değişmek üzere. 

Filmin yönetmeni George Miller, Deadline'a yaptığı açıklamada Mad Max ile işinin bitmediğini açıkladı. Şu an üstünde çalıştığı Three Thousand Years of Longing'in tanıtımını da yapan başarılı yönetmen bu filmin çekimlerine 2020 yılının ilk aylarında başlayacağını ve sonrasında Mad Max'e yoğunlaşacağını belirtti.

"Henüz Mad Max'in hikayesiyle işim bitmedi ve kendinizi çok işi aynı anda yapan biri olarak görmelisiniz. İleride kesinlikle bu işin ardından bir Mad Max filmi gelecek. Biz bu konuda çalışmalara başladık bile. Aynı anda birden çok iş yapma fikrini diğer film yapımcılarıyla da konuştum, bence benim başıma gelen şeyi bir eser üzerine odaklanmışken zihnimi serbest bırakmak diye tanımlayabilirim. Bu biraz yaratıcı bir tatile benziyor, diğer proje üzerine de bir miktar yoğunlaşmanızı sağlıyor. Daha iyi açıklamak için örnek vermek gerekirse ben Happy Feet Two filminde çalışırken, Fury Road hazırlanıyordu. İki film birbirinden daha farklı olamazdı, birisi animasyon diğeri gerçek filmdi." diyen Miller, aynı anda iki projeyi de idare edebileceğini belirtmiş.

Mel Gibson'ın klasikleşen Mad Max filmlerinin ardından Tom Hardy'li versiyon eski filmlerin gölgesinde kalmamış hatta çıtayı yukarıya çekmişti. Şimdi elimizde harika bir yeni nesil Mad Max filmi var. Yeni filmin aynı ekip tarafından gelecek olması oldukça güzel ama ortada net bir plan yokken sadece ilk film tuttuğu için devam filmi geliyorsa büyük bir hayal kırıklığı yaşanabilir. Bu konuda yönetmen George Miller'a güvenmekten başka şansımız yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum