Madden NFL 19 Turnuvasına Düzenlenen Silahlı Saldırıda 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Çok yazık

Dün gecenin en acı haberi Florida'dan geldi sevgili Oyungezerler. GLHF Game Bar'da kısa zaman önce çıkmış olan Madden NFL 19 için bir espor turnuvası düzenlenmişti ve bu turnuvaya tanınmış oyuncular katılıyordu. Ancak Twitch'te de canlı yayınlanan maçlardan biri sırasında silah sesleri duyulmaya başladı ve bu saldırı sonucunda aralarında şüphelinin de bulunduğu üç kişi hayatını kaybederken, on bir kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Şüphelinin ismi David Katz olarak açıklandı ve gelen ilk raporlara göre kendisinin turnuvada kaybeden oyunculardan biri olduğu söyleniyordu. Katz daha önce Madden NFL 18 Bills turnuvasını kazanmış ve bu turnuvaya da kayıtlı oyunculardan biriymiş. Katz'ın katliamın ardından kendisini vurduğu belirlenmiş.

Her ne kadar polis tarafından hayatını kaybeden diğer oyuncuların kimlikleri resmi olarak açıklanmamış olsa da Twitter'de takip ettiğim kadarıyla oyunculardan Trueboy (Eli Clayton) ve SpotMePlzzz (Taylor Robertson) hayatını kaybetmiş durumda. Zaten Twitch'te yayınlanan görüntülerde de silah sesleri başlamadan hemen önce Trueboy'un vücuduna yönelen lazer imleci görülüyor. Böyle bir turnuvada gerekli güvenlik önlemlerinin alınmamış olması ve içeriye silah sokulabilmesi gerçekten de dehşet verici.

Aşağıdaki videoda bu korkunç saldırının gerçekleştiği anı görmeniz mümkün :(

Gerçekten çok yazık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum