Madden NFL 21, Metacritic Tarihinin En Düşük İnceleme Notlarına Ulaştı

EA'den büyük başarı

EA’in Madden serisi kendisine has bir kitleye sahip. Oyun dünyasının ilk günlerinden beri hayatımızda olan John Madden efsanesi, 2021 versiyonu ile hareketli bir çıkış dönemi geçirdi. Fakat görünüşe göre oyuncular, karşılaştıkları durumdan pek memnun değil.

EA’in Valve ile yaptığı ortaklığın sonucunda Steam saflarına da geçiş yapan NFL 2021, çıkış yaptığı 28 Ağustos’tan beri korkunç incelemeler almış. Genel notu “Karışık” olarak görülebilen oyunun incelemelerinde ise “taş alın daha iyi” gibi yorumlar bulunuyor.

Metacritic saflarında ise durum çok daha kötü. Madden NFL 21’in PlayStation 4 sayfasında kullanıcı notu 0.4 olarak görülüyor. PC versiyonu ise 1.1 kullanıcı puanına sahip. Bu artışın, yorumlarda “notu ne kadar yükselteceğim denemek istedim” yazarak oyuna 10 puan veren bir kişi nedeniyle gerçekleştiğini de belirtelim.

Yorumlara baktığımızda genel anlamda oyunun değiştirilmediğini; aynı motorun, hatta aynı hataların bile korunduğunu yazanları görüyoruz. PC kanadında ise optimizasyon sorunları dikkat çekiyor. Pek çok oyuncu karşılaştıkları ve oyunu oynamalarına izin vermeyen bug’lar sebebiyle oyunu iade etmiş. NFL 21’i Origin’den alanların ise maalesef böyle bir şansı yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum