Malthael Heroes of the Storm'daki Yerini Aldı

Ölüm Melleği Nexus'a girdi

Nexus'a arka arkaya iki Overwatch kahramanı ekledikten sonra, artık farklı Blizzard evreninden bir karakter gelmesi gerekiyordu. Diablo III'ün kötü adamı Malthael, HotS arenasına indi. Ayrıca, Heroes of the Storm'da 26 Haziran'a kadar devam eden bir Malthael etkinliği de mevcut.

Mathael'in Trait Özelliği

Reaper's Mark: Basit saldırılarınız yapı olmayan hedefleri 4 saniye boyunca acı vermek için işaretler. İşaretlenen düşmanlar ortaya çıkarlar ve her 1 saniyede maksimum sağlıklarının %2.5'i kadar hasar alırlar.

Malthael'in Yetenekleri

Soul Rip: Reaper's Mark ile işaretlenmiş yakınınızdaki düşmanlara 100 hasar verin ve vuruş başına Malthael'i isabetli vuruş başına 44 puan iyileştirin. Heroic hedefler, Malthael'i düşman kahramanın maksimum sağlığının %3'ü kadar iyileştirir.

Wraith Strike: Reapers Mark ile işaretlenen bir rakibin konumuna ışınlanıp 59 hasar verirsiniz ve Reaper's Mark yenilenir.

Death Shroud: 0.25 saniye sonra karanlık bir sis dalgası çıkarırsınız, bu dalga düşmanları Reaper's Mark ile işaretler.

Malthael'in Heroic Yetenekleri

Tormented Souls: 20 zırh kazanın ve bir ruh seli salarak, Reaper's Mark'ı yakındaki düşmanlara 4 saniye boyunca devamlı olarak uygulayın.

Last Rites: Bir düşman Hero'suna 2 saniye geçtikten sonra eksilen sağlıklarının %50'sine eşit hasar veren bir ölüm cezası uygulayın. Tekrarlanabilir özellik: Last Rites'ın etkisi altındayken öldürülen düşmanlar, yeteneğin bekleme süresini 15 saniyeye kadar 5 saniye kısaltır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum