Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Battlefront II'den Tanıdık Bir Yüz Görebiliriz

Iden Versio, Baby Yoda ile tanışabilir

Disney+'ın sevilen Star Wars dizisi The Mandalorian, ilerleyen aylarda ikinci sezonu ile karşımıza çıkacak. Haliyle şimdiden dizinin ikinci sezonu hakkında yeni yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Bu iddialardan birine göre The Mandalorian ekibine Star Wars'un video oyunu evreninden bir yüz katılacak.

Bahsi geçen karakter 2017 yılında çıkış yapan Star Wars Battlefront II'nin hikaye modunun yüzü olan Iden Versio. The Mandalorian'ın ikinci sezonuna ait bir cast fotoğrafını Twitter üzerinden Versio'yu canlandıran Janina Gavankar'a gönderen kullanıcılar, "Dave'e sormalısınız" cevabını almış.

Direkt olarak serinin yazarlarından olan Dave Filoni'yi etiketleyen Gavankar, şimdiden pek çok izleyiciyi heyecanlandırmış durumda. Gavankar'a ek olarak kendisini Agents of Shield'dan tanıdığımız Chloe Bennet'ın da aynı fotoğraf içerisinde bulunduğunu söyleyelim.

Rouge One ile birlikte Mon Mothma rolüne bürünen Genevieve O'Reilly'nin de fotoğraf içerisinde kendine yer bulduğunu belirtelim. O'Reilly, Rouge One'ın ardından Star Wars Rebels'de de Mon Mothma'ya sesini vermişti.

Şimdilik bu fotoğrafın ve söylentilerin birer iddiadan ibaret olduğunu belirtelim. Dizi hakkındaki yeni güncellemeler için bizi takipte kalmayı unutmayın.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum