Manor Lords'un Resmi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Steam'in en çok istek listesine eklenen şehir kurma oyunu

Manor Lords, Steam'in en çok istek listesine eklenen "şehir kurma" oyunu olarak ün yapmış durumda. Oyuna olan ilgi o kadar büyük ki, tam listede de kendisini Hades 2 ve Hollow Knight Silksong'un hemen arkasında üçüncü sırada görüyoruz. İşte o merakla beklenen oyunun çıkış tarihi sonunda açıklandı.

Xbox Partner Showcase esnasında kendisini gösteren Manor Lords, 26 Nisan 2024 itibariyle erken erişim sistemine giriş yapmış olacak. Gösterildiği şovdan da anlayabileceğiniz üzere oyun ilk gün itibariyle PC Game Pass kütüphanesine de ekleniyor. İyi ama Manor Lords'u bu kadar özel kılan ne?

Aslınd Manor Lords, farklı pek çok türü tek bir potada harmanlamayı amaçlıyor. Bir derebeyi olarak göreviniz, şehrinizin nüfusunu artırmak ve bu nüfusun ihtiyaçlarına cevap vermek olacak. Bununla birlikte asker yetiştirerek saldırılara karşı koymanız ve köylülerinizi de korumanız gerekiyor. Oyun içerisinde aynı zamanda nasıl bir politika izlemek istediğinizi seçecek, kasabanızı da buna göre yönetebileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum