Mario’ya Ses Veren Charles Martinet, Runner 3’de Oynanabilir Karakter Olarak Yer Alacak

It's me, Charles!

Mario’nun 28 yıldır sesi olmuş ünlü isim Charles Martinet, oyun dünyasında artık sadece Mario’nun sesi olarak anılmayacak. Martinet, Choice Provisions’ın yeni oyunu Runner 3’de oynanabilir karakter olarak yer alacak.

Choice Provisons, paylaştığı blog postunda Charles Martinet’in yanında kürek savaşçısı Shovel Knight ile Brutal Legends’daki metal müzik aşığı ana karakter Eddie Riggs’i de oyuna dahil edeceğini söyledi. Üstelik bu karakterler, önceki oyunun aksine DLC olarak gelmeyecek. Oyunda herhangi bir oyun içi satın alma durumu da söz konusu olmayacak. Bu karakterleri açmak için oyunda bulunan yan görev Hero Quests’i bitirmek yeterli olacak. Serinin önceki oyunu Runner 2’de de Spelunky Guy, Super Meat Boy’dan Dr. Fetus, Portal 2’den de Atlas karakterleri DLC olarak yer almıştı.

shovel-knight

eddie-brigs

Ritmik platform oyunu Runner 3 ilk olarak 22 Mayıs’ta PC ve Nintendo Switch için gelecek. İlerleyen vakitlerde ise PlayStation 4 ve Xbox One’da da yerini alacak. PC'de %15 indirimle 42,50 ₺'ya satılan oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu aşağıdaki fragmandan anlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum