Marvel, Black Panther 2'de Chadwick Boseman'ı Dijital Canlandırmayacak

Mirasına sahip çıkarlar umarım

Geride bıraktığımız Ağustos ayında Marvel Sinematik Evreni'nin Black Panther'i, Kral T'Challa'sı sevilen aktör Chadwick Boseman aramızdan ayrılmıştı. Kabus gibi geçen 2020 yılının büyük üzüntülerinden biri olan Boseman'ın vefatının ardından MCU bünyesinde hazırlıkları süren Black Panther 2'nin çalışmaları da doğal olarak askıya alınmıştı. Filmle ilgili bugüne kadar pek haber alamadık ama Marvel Stüdyoları Başkan Yardımcısı Victoria Alonso'dan resmi bir açıklama geldi. Yeni filmde Chadwick Boseman, dijital olarak yaratılıp rol almayacak.

"Sadece bir Chadwick var ve o artık bizimle değil. Kralımız ne yazık ki gerçek hayatta öldü, sadece kurguda değil. Artık biz biraz ara verip tarihe ve onun yaptıklarını nasıl onurlandıracağımıza bakacağız. Olan şey gerçekten beklenmedikti, çok acı verici ve gerçekten korkunçtu." diyen Alonso, ikinci film için hazırlıkların ne zaman başlayacağını ise henüz açıklamadı.

Normal şartlar altında 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi beklenen Black Panther 2'yi bu tarihte izlememiz pek olası gözükmüyor. Bakalım Marvel cephesi Kara Panter'i ve onun mirasını onurlandırmak için devam filminde nasıl bir yola gidecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum