Marvel Future Fight’a Yeni Avengers Ekibi ve Gwenpool Geliyor

Karşınızda Gweenpool

Netmarble, mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesinde Marvel dergilerinde global bir bilimsel kurtarma ekibi olan Yeni Avengers Ekibi’nden beş güçlü karakteri oyuncularıyla buluşturuyor.

Gerçek dünyadan Marvel evrenine geçiş yapmış bir çizgi roman hayranı olan İnanılmaz Gweenpool da bir mobil oyunda ilk kez oyuncuların karşısına çıkıyor. Yeni karakterlerle birlikte Yeni Avengers Ekibi temalı özel görevlerin de eklendiği Marvel Future Fight, İttifak Turnuvası ile karşılaşmalara sahne oluyor.

MARVEL Future Fight, yeni güncellemesinde Yeni Avengers temalı özel görevler sayesinde oyunculara, Marvel evreninin parçalanmasını engellemeye çalışan Yeni Avengers üyeleriyle yepyeni mekanlarda oynamanın keyfini sunuyor. Aynı güncellemede yer alacak İttifak Turnuvası’nda, en başarılı oyuncular turnuva usulü karşılaşmalar ve savaşlar sonucunda Onur Listesi’ne girmeye çalışacaklar. Harika ödüller kazanma şansı da yakalayacak oyuncular heyecanlı PvP mücadeleleri verecekler.

Yeni Avengers Ekibi: Özel görevlere sahip olan beş Yeni Avengers üyesi Baş Düşmanlar olarak (Beyaz Kaplan, Wiccan, Hulkling, Songbird ve Sincap Kız) geliyor.

Gwenpool: MARVEL Future Fight’ın en yeni güncellemesi, İnanılmaz Gwenpool’un mobil platformda ilk kez hayranlarının karşısına çıkarıyor. Espri yeteneği Gwenpool karakteri üzerinde iki kılıç ve iki silah taşıyor ve doğaüstü bir kuvvete ve iyileşme yeteneğine sahip.

İttifak Turnuvası: Yeni PvP içeriğinde turnuvayı kazanan oyuncular hem muhteşem ödüllerin sahibi olacaklar hem de Onur Listesi’ndeki yerlerini alacaklar. Turnuvaya hazırlık dönemi boyunca tüm oyuncular istedikleri bir ittifakı destekleme şansına sahip olacak. Destekledikleri ittifak galip gelince oyuncular çeşitli ödüller kazanacak.

MARVEL Future Fight'ı App Store ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum