Marvel Oyunları MCU'dan Bağımsız Olacak

Net bir kırmızı çizgi açıklaması

Marvel oyun dünyasına her geçen gün daha büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Fakat dünyaca ünlü stüdyo, sinematik evreni ve oyunları arasındaki farkı net bir kırmızı çizgiyle birbirinden ayıracak. Açıklama Marvel yöneticisi Bill Rosemann'ın kendisinden geldi.

GameIndustry.biz'e konuşan Bill Roesmann, Marvel oyunlarının kendi karakterlerine sahip olması gerektiğini söyledi. Multiverse fikri üzerinde duran Rosemann, oyun geliştiricilerine kendi hikayelerini yazmak için özgürlük verdiklerini söyledi. Hatta Rosemann röportajda şu ifadeleri kullanarak inançlarını pekiştirmiş:

"Stüdyonun aya ihtiyacı var diyerek 'ayı patlatamazsınız' demek istemiyoruz. Herkese eşit özgürlük tanıyarak kendi hikayelerini anlatmalarına izin vereceğiz."

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay Marvel dünyasından iki bomba oyun açıklaması ile karşı karşıya kalmıştık. Bunlardan ilki Amy Hennig imzalı Captain America ve Black Panther ortaklığına sahne olan yeni oyun olacak. İkinci proje ise Iron Man temalı olacak ve EA'in kanatları altındaki Motive tarafından geliştirilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum