Amy Hennig’in Marvel Oyununun Başrolünde Captain America ve Black Panther Var

2. Dünya Savaşı yıllarına yol alıyoruz

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Uncharted serisinin yönetmeni Amy Hennig’in yeni stüdyosu Skydance Media'da bir Marvel oyunu üzerinde çalışmakta olduğunu öğrenmiştik. Üzerinden neredeyse 1 yıl geçti ve bu oyunun anını sanını, nasıl bir şey olduğunu halen öğrenemedik. Ama bugün itibariyle bu gizem perdesi aralanacak ve Disney & Marvel Games Showcase'de yer alan oyunlardan birisi de bu oyun olacak.

Bu gösterimden önce, oyuna dair bazı detaylar da sızdı. MCU Status Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Skydance Media’nın Marvel oyununun 2. Dünya Savaşı yıllarında geçen bir macerayı konu edindiği ve Captain America ile Black Panther’in oyunda yer aldığı belirtiliyor. İkilimiz, Hydra güçleriyle mücadele edeceklermiş.

Geçtiğimiz yıl yapılan duyuruda oyunun Marvel Evreni’nde geçen hikâye odaklı bir aksiyon-macera oyunu olacağı belirtilmişti. Skydance Media, aynı zamanda bir de Star Wars evreninde geçen bir “sinematik aksiyon-macera” oyunu üzerinde çalışıyor. Böyle iki büyük marka için oyun geliştiriyor olmaları kendileri adına hem şans hem de zorlu bir mücadele, zira böyle büyük markaların oyunları yeterince başarılı bulunmadığında eleştiriler de aynı ölçüde büyük oluyor. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacaklar.

Oyuna dair iddia doğru çıkarsa, Black Panther için aynı anda 2 oyun geliştirildiği sonucuna da ulaşabiliriz, bir başka iddiaya göre de bir diğer Black Panther oyunu Electronic Arts tarafından geliştiriliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum