Marvel's Spider-Man'de En Fazla Kaçıncı Seviyeye Çıkabiliyoruz?

Tüm yetenekleri açtıktan sonra seviye atlamaya devam edebiliyor muyuz?

 Insomniac Games'in PlayStation 4 için özel olarak geliştirdiği Marvel's Spider-Man'de bir seviye atlama sistemi var. Görevleri yaptıkça (ki çeşit çeşit yan görev var) tecrübe puanı kazanıyor ve seviye atlıyoruz. Klasik bir sistem aslında. Seviye atladıkça da yeni araç gereçler, kostümler ve yetenekler açılıyor. Her seviye atladığımızda da 1 yetenek puanı kazanıyoruz. Oyunda Spider-Man'i 50. seviyeye kadar kasabiliyoruz.

50. seviyeden sonra ise "Superior Level" (kaba tabirle üstün seviye) kasabiliyoruz ancak Superior Level kasmanın çok bir olayı yok. Zira normalde seviye atladığımızda canımıza, saldırı gücümüze, ağ atma hızımıza yüksek bonuslar alıyor olsak da Superior Seviye'de minimal bonuslar ekleniyor o kadar.

50. seviyeye geldiğimizdeyse oyunun yetenek ağacındaki tüm yetenekleri açacak kadar puan toplamış oluyoruz zaten.

Marvel's Spider-Man'i çılgınlar gibi oynadık ve oyunu bir hayli beğendik ve tabii ki inceledikefendim. Insomniac Games, Spider-Man'in özünü ve ruhunu kusursuz bir şekilde yansıtmayı başarmış, sürükleyici bir hikaye ve muhteşem bir oynanışla da bu ruhu desteklemiş. Oyun fiyatları yüksek olmasına rağmen alın, oynayın ve oynatın derim sevgili Oyungezerler.

a-tum-kostumler-spiderman

YORUMLAR
Parolamı Unuttum