Marvel's Spider-Man Sony'nin En Hızlı Satan ve En Çok Ön Sipariş Edilen Oyunu Oldu

Eh, harbiden de tadı damağımızda kalmıştı.

 USA Today'ın paylaştığı bir rapora göre Insomniac Games'in PlayStation 4 için geliştirdiği Marvel's Spider-Man rekordan rekora koşuyor.

Sony'nin PlayStation konsolları için geliştirdiği oyunlar arasında en hızlı satış rekorunu ele geçiren Spider-Man oyunu, bu zaferi ilk üç günde 3.3 milyon kopya satarak elde etti. Buradan da yaklaşık 198 milyon dolarlık bir gelir geldiğini belirten USA Today, hesaplamalarında satış fiyatını 59.99 dolar olarak baz almış. Yani özel sürümler (Collector's Edition ve PS4 Pro Bundle) bu gelirlere dahil bile edilmemiş. Haliyle açıklanan daha başarılı sayılarla karşı karşıyayız. Aynı zamanda bir milyondan fazla kopya da daha oyun çıkmadan ön sipariş ile satın alınmış. Bu da Marvel's Spider-Man'i ön sipariş konusunda Sony için yeni bir çıta olarak belirliyor.

Sony'nin Küresel Satış Müdürü Yardımcısı Stephen Turvey de yaptığı açıklamada oyunun her anlamda tüm beklentilerini aştığını söyledi ve herkesin Insomniac ile gurur duyduğunu belirtti. 

 

7 Eylül'de sadece PlayStation 4 için çıkış yapan Marvel's Spider-Man'i Oyungezer Online'da ben inceledim ve oyuna 93 puan verdim sevgili Oyungezerler. Spider-Man hayranıysanız, süper kahramanlık konseptini seviyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir oyun.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum