Marvel's The Defenders'ın İlk Fragmanı Çıktı (Türkçe Altyazılı)

Sokak seviyesi kahramanlarımız sonunda bir arada ve New York'u kurtaracaklar!

 Marvel ve Netflix'in ortak dizisi The Defenders'ın ilk resmi fragmanı çıktı ve açıkçası oldukça da başarılı. Her kahramana yeterince parlama süresi veren fragman, hem aksiyon dolu hem de dizinin tonuyla ilgili gerekli bilgileri gösteriyor. Üstelik her şeyi de anlatmıyor oluşu hoş olmuş. Gerçi gözler bir ismi daha fragmanda görmek istedi ancak belli ki sonraya saklıyorlar. 

Marvel'ın sokak seviyesi kahramanları olarak geçen dörtlümüzün hatırlayacağınız üzere ayrı ayrı dizileri de çekilmişti. Dört kahramanı bir araya getiren The Defenders'ın kadrosunda Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist bulunuyor. 18 Ağustos 2017 günü, Türkiye saatiyle 10:01’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’ten izlenebilecek dizi, ortak hedefleri New York şehrini kurtarmak olan dört kahramanı konu alacak. 

The Defenders, Netflix'in Marvel temalı beşinci dizisi (diğerleri Marvel’s Daredevil , Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage ve Marvel’s Iron Fist) olacak. Ayrıca Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Sigourney Weaver da dizinin baş kötü karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin baş yapımcı koltuğunda Marco Ramirez ve Doug Petrie’nin yanı sıra Marvel TV'den Jeph Loeb yer alıyor. Dizi, Marvel Television ve Netflix adına ABC Studios ortaklığında çekildi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum