Marvel Sinematik Evreni Gözünü Netflix Yönetmenine Dikti

Sadece oyuncu kadrosu genişlemiyor

Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek planları oldukça dolu. Hatta tüm bu salgın haberleriyle birlikte ilerleyen dönemlerde takvim oldukça sıkışık ve yoğun olacak. Bu yüzden sadece geniş bir oyuncu kadrosu değil aynı zamanda ciddi bir senarist ve yönetmen ekibi de MCU'nun mevcut kadrosuna katılması gerekiyor. Aynı zamanda beyaz perdenin dışında Disney+ üzerinden dizilerle de evren genişlemeye devam edecek bu yüzden sinemanın dışında yayın platformlarında da uzman isimler gerekiyor. Disney de bunun farkında ve gözünü Netflix'e dikti. 

Daha önce Parks and Recration dizisinde senarist ve yapımcı olarak çalışan Alan Yang'ın yakın gelecekte bir ya da birden fazla MCU projesinin başına geçmesi bekleniyor. Yang'ın son filmi Tigerfall 10 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak. "Ben her şeyi yapabilen bir insanım, bunu görebilirsiniz. Daha önce komedi yaptım, drama yaptım bu size komik gelebilir ama yakın zamanda Marvel ile bir filmi yönetmek için görüştüm, belki de ilerleyen dönemlerde bu yolda yürümeye başlarım." diyen Yang da Marvel Stüdyolarına yeşil ışığı yaktı. 

Tabii şu an için Alan Yang'ın hangi MCU filmini yöneteceği belli değil ancak kariyerinde çok sayıda dizi ve filmde ciddi sorumluluk almış bir ismin kadroda olması epey umut verici. Özellikle Parks and Recreation dizisiyle komedi alanında kendini ciddi anlamda ispatlayan Alan Yang'ın yeni nesil MCU'da yapacağı işler şimdiden büyük merak konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum