Marvel Sinematik Evreninde Kırmızı Hulk Sesleri

General Ross mu geliyor!

Guardians of The Galaxy ile beklenmeyen bir başarı yakalayan James Gunn bu sefer gözüne Hulk'ı kestirmiş durumda. 

Eğer James Gunn'ı takip ediyorsanız Facebook'ta neredeyse 7/24 sorulara cevap verdiğini, hayranları ile sürekli iletişim halinde olduğunu biliyorsunuzdur. Guardians of The Galaxy haricinde başka bir film ile ilgilenip ilgilenmediğine dair bir soru sorulduğunda Red Hulk ile Hulk'ın karşı karşıya geldiği bir filmi çekmek istediğini belirten Gunn, içimizde ufak bir heyecan yaratmayı başardı. Red Hulk bildiğiniz gibi daha önce 2008 yılındaki Hulk filminde bahsi geçmiş fakat havada asılı kalmıştı. 

Aslında Red Hulk teorisi uzun zamandır gündemde. MCU'ya gelecek olan karakterleri içeren hikayeleri ile gündemde olan Avengers çizgi dizisinde Red Hulk dört bölümlük bir hikayeye konuk olmuştu. Daha önce Black Panther, Doctor Strange gibi karakterler diziye konuk olmuş ve kendilerine MCU'da yer bulmuşlardı. Açıkçası çizgi dizideki bölümleri Red Hulk için bir nabız yoklama olarak kabul etmek çok da yanlış olmaz. James Gunn'ın açıklaması da keza bir başka nabız yoklaması olabilir. 

Hulk'un artık filmlerde yancı rolünden çıkıp kendi filmine kavuşması gerekiyor. Betty Ross ve babası General Ross'u işleyen, General Ross'un Red Hulk'a dönüşmesini anlatan bir film güzel olabilir. Çizgi romanda Thor, The Thing ve Hulk'ı dayak manyağı yapan Red Hulk sinemada oldukça güzel olacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum