Marvel Stüdyoları Disney+ İçin Yeni Bir Uzay Dizisi Hazırlıyor

İhtimaller sonsuz

Marvel Sinematik Evreni uçsuz bucaksız kozmik evrene doğru tam gaz bir yolculuğa başladı. Özellikle Avengers: Endgame'in ardından oluşan MCU'nun uzay maceları konusunda yeni bir rotaya girmesi kesin gibi gözüküyor. Guardians of the Galaxy'nin üçüncü filminden sonra en azından bir süreliğine emekli olacak olması Kevin Feige'i yeni astronotlar bulmak için harekete geçirmiş. Gelen son bilgilere göre Marvel Stüdyoları, Disney+ için yeni bir uzay temalı dizi hazırlığında. 

"İsimsiz Marvel Uzay Projesi" başlığıyla gördüğümüz belgeye göre doğal olarak Kevin Feige'in yapımcılığında bir uzay dizisi gelecek. Bu projenin neyle ilgili olacağı ise şu an için muamma. Ancak geçtiğimiz günlerde bir Gamora dizisi söylentileri vardı. Tabii Kamala Khan'ın MCU'ya girmesiyle birlikte The Marvels (Captain Marvel 2) da bolca uzay teması içerecek bir başka film. The Marvels ile alakalı bir uzay dizisi de olabilir. Benim en büyük umudum ise Nova'nın artık bir şekilde MCU'ya giriş yapması. Çok sevdiğim Kova Kafa ile birlikte evrenin kozmik kısımlarında bol eğlenceli ve bol aksiyonlu bir takım hikayeler izleyebiliriz. Hele bir de Nova Corps da işin içine girerse tam mısır patlatıp izlemelik olur. 

Uzun zaman önce duyurulan ve yönetmenliğini Jon Watts'ın yapacağı Fantastik Dörtlü de MCU'ya girmeye hazırlanıyor. Kambersiz düğün olmaz misali Galactus ve Silver Surfer'sız da bir F4 olmaz diyip belki de Silver Surfer'ın MCU girişi de Disney+ üzerinden olabilir. Tıpkı Marvel'ın kozmik evreni gibi sonsuzluğa uzanan bu ihtimaller denizinin ardından çocuklar için bir animasyon dizi de çıkabilir... Bakalım Kevin Feige'in sıradaki sürprizi ne olacak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum