Marvel Stüdyoları Hawkeye Yan Dizisi Echo İçin Hazırlıklara Başladı

Yan dizinin, yan dizisi

Marvel Sinematik Evreni içerisinde orijinal Avengers üyelerinden Hawkeye hariç her karaktere en az bir solo film verildi. İzleyemediğimiz tek film Black Widow'u da önümüzdeki Temmuz ayında Disney+ üzerinden izleyeceğiz. Hawkeye için ise bir Disney+ yan dizisi yapılmasına karar verildi. Kate Bishop ile birlikte Clint Barton'ın Avengers: Endgame sonrası yolculuğuna tanıklık edeceğimiz hikaye başka bir MCU dizisinin de kapısını açmış. Yan dizinin, yan dizisi olarak Echo dizisi Marvel Stüdyoları tarafından hazırlanıyor. 

Echo kendi başına zaten oldukça özel ve ilgi çekici bir karakter. Sağır bir Amerikan Yerlisi olan Maya Lopez zaten halihazırda Hawkeye'ın kadrosunda yer alan bir karakter. Dizide Alaqua Cox tarafından canlandırılacak olan Echo'nun karakter gelişimi ilerleyen dönemlerde izleyeceğimiz dizisi için de kilit rol oynayacak.

Stüdyo şimdiden yaratıcı ekibi oluşturmuş bile. Men in Black 3'ten de tanıdığımız ikili Emily ve Etan Cohen, Echo dizisinde hep yapımcı hem de senarist olarak görev alacaklar. Henüz resmi bir yayın tarihine sahip olmayan diziye bu yoğun MCU takviminde ne zaman sıra geleceği ise en büyük soru işareti. 

YORUMLAR
Leprikas
25 Mart 2021 09:32

Book'unun da book'unu çıkartmak...

Parolamı Unuttum