Marvel Stüdyoları Yeni Hulk'unu Arıyor

Hulkling yolda geliyor

Marvel Sinematik Evreni artık yeni karakterleri bünyesine katmaya hazırlanıyor. Bu yeni karakterler arasında adı geçen oldukça ilginç isimler de var. Son olarak adı geçen karakter ise Teddy Altman, ya da bilinen ismiyle Hulkling. Altman'ın hikayesi çizgi romanlarda oldukça ilginç ve günümüz MCU'suna çok uyacak bir hikaye.

Kree komutanı Mar-Vell ile Skrull prensesi Anelle'nin oğlu olan Altman yarı Kree yarı da Skrull. Böylece hem süper insan gücüne ve dayanıklılığına hem de şekil değiştirme yeteneklerine sahip oluyor.

İlk olarak Young Avengers serisinin ilk sayısında karşımıza çıkan Hulkling şu an için MCU'da en kilit role sahip olan Skrull-Kree Savaşı olayları ve Gizli İstila hikayesi için önemli bir role sahip olabilir.

Marvel Stüdyolarının bu karakteri oynayacak bir aktör için arayışlara başladığı da gelen haberler arasında. Geeks WorldWide'ın haberine göre stüdyo karakteri oynamak üzere 15-20 yaşlarında bir aktör arıyor. Hulkling'in rol alması beklenen proje ise henüz netlik kazanmadı. Ancak Ms. Marvel, WandaVision veya Ant-Man 3 filminde karakteri görmemiz oldukça muhtemel. Yani 2022 yılının sonuna kadar ya dizilerde ya da doğrudan sinemada yeni ve oldukça ilginç bir karakteri izleyeceğiz gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum