Marvel Stüdyolarının 2022 Yılı İçin Duyurmadığı Bir Filmi Daha Var

Blade olabilir de olmayabilir de...

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Disney'in yatırım günü etkinliğinde Marvel ve Star Wars adına adeta bir bayram yaşandı. Şimdi ufukta çok fazla dizi ve film var, bunların sonu gelecek gibi de gözükmüyor. Hatta şu ana kadar 2023 yılına kadar bildiğimiz Marvel Sinematik Evreni takviminin arasına bir film daha sıkıştırılacak. An itibariyle 7 Ekim 2022 vizyon tarihini boşta tutan MCU buraya da bir film yerleştirmek istiyor, hangi filmin bu tarihte vizyona gireceği henüz belli değil ama çok sayıda ihtimal mevcut.

Black Panther 2 ile Captain Marvel 2 filmleri arasında yer alacak olan bu filmle ilgili en güçlü aday şimdilik Blade filmi gibi gözüküyor. Tarihin 2022'nin Cadılar Bayramı dönemine denk gelmesi mevcut filmler arasındaki en karanlık atmosfere sahip olan Blade için bu tarihi olası kılıyor. Keza filmin başrolünün ve yapımcılarının da çok uzun zamandır belirlenmiş olması bu ihtimali güçlendiriyor.

7 Ekim 2022 için bir diğer ihtimal ise Ant-Man & the Wasp: Quantumania filmi. Tıpkı Blade gibi onun da kadrosu hemen hemen hazır hale gelmiş durumda. Ancak Guardians of the Galaxy 3 ile birlikte Ant-Man için 2023 yılı daha olası gözüküyor. Fantastik Dörtlü ve Deadpool 3 de yine bu tarihte vizyona girmesi olası filmler ama Ant-Man ve Blade'e göre ihtimalleri daha düşük gözüküyor.

Bakalım 2020 yılını tamamen boş geçen MCU önümüzdeki yıldan itibaren yılda kaç film/dizi ile birlikte ekranları domine edecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum