Marvel ve EA, 3 Oyunluk Bir Anlaşmaya İmza Attı

Oyunlardan ilki daha önce duyurulan Iron Man

Marvel evreninin popülerliği, son yıllarda oyun dünyasının da önemli gündemlerinden birisi. Farklı stüdyolar, şanslarını denediler; kimileri başarılı oldu (bakınız Spider-Man), kimileriyse beklentileri karşılayamadı (bakınız Marvel’s Avengers). Ama kesin olan bir şey var, önümüzdeki dönemde de bol bol Marvel oyunu bekliyor bizleri.

Spider-Man 2, Wolverine gibi daha önce duyurulmuş Marvel oyunlarının yanına yenileri de eklenecek. Bu oyunlardan bir kısmı da Electronic Arts tarafından geliştirilen oyunlar olacak.

Bloomberg tarafından paylaşılan habere göre; Marvel ile EA, 3 oyunluk bir anlaşmaya imza attılar. Bu oyunlardan ilki daha önce duyurulan Iron Man oyunu. Diğer 2 oyun, EA Motive tarafından geliştirilen bu Iron Man oyununun devamı mı veya bir yan oyunu mu olur, farklı Marvel karakterlerine mi odaklanır, bilinmez. Bildiğimiz tek şey, EA’in en azından 3 tane Marvel oyununa imza atacağı.

EA, Star Wars için son şanslarını iyi değerlendirmiş, yeni Star Wars oyunları için de anlaşmayı kapmıştı. Şimdi de Marvel için böyle bir hamle yapmış durumdalar. Bakalım bunun sonucunda bizleri nasıl oyunlarla buluşturacaklar, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum