Marvel'ın Loki Dizisinden İlk Görüntü Ortaya Çıktı

Kevin Feige durumdan memnun gibi.

Marvel Sinematik Evreni, dördüncü aşamaya geçmeye hazırlanırken, Disney+ üzerinden yayınlanacak olan yeni dizileriyle de evrenin arkaplanını sağlamlaştırmaya hazırlanıyor. Disney, Star Wars ve Marvel gibi elinde bulundurduğu büyük markaları dizi yapma fırsatını geri tepmiyor.

Hazırlık aşamasında olan Marvel dizilerinden birisi de Loki dizisi. Tıpkı MCU içerisinde olduğu gibi Disney+'da da Tom Hiddlestone'un canlandıracağı Fesatlık Tanrısı kendi dizisine kavuşuyor.

Marvel Stüdyolarının başkanı Kevin Feige'in Marvel'ın gelecek planlarını anlattığı konuşmadan alınan bir görüntü Disney tarafından da paylaşıldı. Fotoğrafta Loki dizisinin logosunu da görmüş olduk.


Disney+ dizilerinin Marvel Sinematik Evreni'nin önemli bir parçası olacağını uzun zamandır biliyoruz. "Evet, Disney+ bizim için heyecan verici yepyeni bir alan ve bunun şu an, böylesine heyecan verici olmasının başka bir sebebi de elimizde bulunan bunca karakter ve anlatabileceğimiz çok sayıda hikaye... On adet filmi duyurduğumuzda insanlar bize başka şeyler yapıp yapmayacağımı sormuşlardı. Önceden buna karşı yanıtımız, her yıl için belirli sayıda film çekmeye hakkımız olduğuydu. Bu hala doğru aslında ama artık filmler dışında içerik üretebileceğimiz başka bir mecra var ve bence bu çok özel ve benzersiz olacak." diyen Kevin Feige, Disney+ ile birlikte açılan yeni dizi alanından duyduğu heyecandan bahsetmişti. 

Loki dizisinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama bulunmuyor ancak Disney+'ın Kasım ayında yayın hayatına başlayacağını düşünürsek 2020 yılı içerisinde Loki dizisini görmemiz çok büyük bir olasılık gibi gözüküyor. Bakalım Fesatlık Tanrısı kendi dizisinde bizlere ne gibi sürprizler hazırlıyor olacak?

YORUMLAR
zireaelciri
10 Haziran 2019 13:54

Logo için çok uğraştılar mı acaba?

Mehmet
zireaelciri
10 Haziran 2019 14:47

paintte cizilmis kadar dandik duruyor


Parolamı Unuttum