Marvel's Avengers Satıştan Kaldırılmadan Son Bir Dev İndirime Girdi

Bu fiyata almanızı önereceğim

Crystal Dynamics bu yılın başında Marvel's Avengers'ı daha fazla geliştirmeyeceklerini, hatta belli bir süre sonra satıştan tümden kaldırılacağını açıklamıştı. Satışları Square Enix tarafında da hayal kırıklığı yaratan oyuna son güncelleme Mart ayında gelmiş, Nisan ayında da ufak bir yama yayınlanmıştı.

Marvel's Avengers 30 Eylül itibariyle tüm dijital satış platformlarından kaldırılacak ve bir daha satın almak mümkün olmayacak.

İşte bu "ortadan kayboluş" öncesinde oyun tüm platformlarda %90 gibi dev bir indirime girmiş durumda.

Marvel's Avengers - The Definitive Edition,

Steam'de sadece 24 TL,

Xbox Store'da sadece 36 TL,

PlayStation Store'da ise sadece 50 TL,

Oyun satıştan kaldırıldıktan sonra da oynanmaya devam edecek, hem tek oyunculu modu hem de çok oyunculu modları çalışacak. Sunucuların da yakın zamanda kapatılması düşünülmüyor, yani oyuna sahipseniz dilediğiniz gibi oynayabileceksiniz. Ama sahip değilseniz 30 Eylül'den sonra bu şansı kaybedeceksiniz.

Şahsen özellikle de PC'de 24 TL'nin hiçbir şey olduğunu düşünürsek, sırf tek kişilik hikayesini oynamak için bile Marvel's Avengers'ı satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
ocelot1789
18 Eylül 2023 14:42

Yeni nesil oyuncularda hatta yaşı büyük olup bu kafaya girmiş insanlar da var: Oyun RDR2 Witcher 3 veya Elden Ring kıvamında çıkmayınca direkt çöp muamelesi görmesi. Ben çok eğlendim oynarken oyunu. 40-50 saat oynadım bıraktım. Hayatım boyunca oynayacağım Witcher 3 gibi 600 saat gömmeyeceğim ama 6.5 puanlık bir oyun. Akıcı, keyifli. Marvel dünyasına dalması güzel. Fiyatı çok iyi. 20 küsür liraya 2 gofret alınamıyor kalitelisinden...

Parolamı Unuttum