Marvel’s Spider-Man 2, Bir Reklamda Kendisini Gösterdi

Sonbaharda gelecek gibi görünüyor

Marvel’s Spider-Man 2, hiç şüphesiz dört gözle beklediğimiz büyük yapımlar arasında yer alıyor. İlk oyun bu kadar güzel, bu kadar başarılı olunca başka türlüsü de beklenemezdi zaten. Bu yıl içerisinde çıkış yapmasını bekliyoruz ama halen oyuna dair şöyle sağlam bir gösterim yapılmadı. Yine de 2023 oyunlarından birisi olacağı konusunda geliştirici ekip kendinden emin görünüyor. Sızan tanıtım videosu da bu durumu teyit edip sonbahar aylarında çıkış yapabileceğine işaret ediyor.

Sızıntının kaynağı Avustralya, ESPN’de yayınlanan bir reklam. Bir reddit kullanıcısı da hemen yakalamış detayı, oyun severlerle de paylaşmak istemiş. Aslında genel olarak PS oyunları için hazırlanmış bir tanıtım videosu bu. Reklam, Spider-Man 2 ile başlıyor. Haberlerde Manhattan sokaklarını suçlulara dar eden ikilimiz Peter Parker ve Miles Morales de kendilerine yer bulmuşlar. Sonrasında Aloy, Kratos ve Atreus derken PS oyunlarına hızlıca göz atmış oluyoruz.

Spider-Man 2 kısmında alt yazıda “Coming Spring 2023” deniliyor -ki Avustralya'da Bahar bizim için Güz aylarına tekabül ettiğine göre; oyunun yılın 3. çeyreğinde geleceği sonucunu çıkarmamız mümkün. Bakalım şöyle adamakıllı bir tanıtım izleyebilmek ve oyunun çıkış tarihini öğrenebilmek için daha ne kadar bekleyeceğiz, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum