Marvel’s Spider-Man’in Senaryo Kitabı Çıkıyor

İkinci oyunu beklerken oyalanalım diye mi yapmışlar?

PS4 özel oyunlarından Marvel’s Spider-Man geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştirmiş, gayet başarılı bir performans sergilemiş ve oyuncuların takdirini kazanmıştı. Sonrasında bir devam oyunu beklemeye başladı takipçileri. Geçtiğimiz aylarda Insomniac Games’in Sony çatısı altında yerini alması yeni oyun beklentilerini de alevlendirdi haliyle. Henüz bu yeni oyun ile ilgili bir duyuru yok. Ancak ilk oyunla ilgili yeni bir haber var.

Paylaşılan bilgiye göre, Marvel ve Insomniac önümüzdeki aylarda ilk oyunun senaryo kitabını satışa sunacaklar. Bu kitapla birlikte ilk oyunun hikayesine dair hoş detayları ve nüansları inceleme şansımızın olacağını belirtiyorlar.

Dünya genelinde 11 Şubat 2020’de satışa sunulacak Spider-Man Script Book; oyunun senaryo metnini, sanat çizimlerini ve sahne arkası detaylarını içerecek. Ülkemizde satışa sunulur mu, sunulursa fiyatı ne düzeyde olur şu aşamada buna dair bir fikir yürütmek güç. Ama ikinci oyunu beklerken oyalanacak bir şey arayanlar yurtdışı alışveriş sitelerine bir göz atabilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum