Mass Effect: Andromeda'nın Çıkış Fragmanı Bomba Gibi!

Biz gaza geldik!

 Uçsuz bucaksız bir evrende yeni bir yuva arayışına düştüğümüz Mass Effect: Andromeda'nın çıkış fragmanı yayımlandı ve bizi bir hayli gaza getirdi. 

Fragmanda aksiyondan tutun da oyunda kullanabileceğimiz araçlara ve silahlara kadar pek çok şeyi görme şansı yakaladık. Bilinmezi araştırma göreviyle yola çıkan ekibimizin başı beladan hiç eksik olmayacağa benziyor. Fragmanda sadece kısa bir süreliğine gördüğümüz ve gezegenlerdeki kara seyahatimizi bir hayli hızlandıracak araç olan Nomad'i bugün detaylıca işledik aslında. Eh oyunun savaş mekaniklerinden tutun da 18 dakikalık oynanış videosuna, hatta keşif videosunakadar her şeyi IGN First aracılığıyla paylaşıldı aslında. Ancak bu kadar çok şeyi paylaştıklarına göre oyunun için muazzam bir şekilde dolu olmalı diye düşünüyorum. Umarım yanılmam ve dolu dolu bir Mass Effect oynarız. 

> Mass Effect: Andromeda'nın Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Mass Effect: Andromeda, 21 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

İlkbahar aylarında nedense uzayda geçen yapımlar her yerden fırlıyorlar. Malumunuz 12 Mayıs'ta da Alien Covenant filmi çıkacak ve AMD Ryzen ile ortaklaşa bir reklam yaptılar ki kesinlikle kaçırmayın izleyin derim.

 Mass Effect: Andromeda ile ilgili çıkan her habere ve videoya da buradanulaşabilirsiniz sevgili Oyungezeler!

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum