Mass Effect: Andromeda'nın Multiplayer'ı Hikayeyle İç İçe Olacak

Andromeda'dan güzel haberler geldi

Yeni Mass Effect’te Mass Effect 3’tekinden daha iyi multiplayer sistemi bulunacağını daha önceden söyleyen BioWare bu iddiasını biraz daha genişletecek açıklamalar yaptı.

BioWare’dan Mike Gamble, Kotaku’ya verdiği röportajda multiplayer’ın bir parçası olan Strike Team modundan bahsetti. Bu modda ister tek kişili, ister co-op olarak derin hikayelere sahip görevlere çıkabileceğiz. Oyun bizlere tek kişilik mod ve multiplayer arasında geçişlere sahip bir görev akışı sunacak ama istersek multiplayer’a elimizi hiç sürmeden de bu görevleri bitirebileceğiz.

Mass Effect 3’teki ana oyundan bağımsız ilerleyen multiplayer’dan sonra kulağa oldukça hoş gelen bu sistem BioWare’ın çok oyunculu mod için en çok uğraş verdiği noktalardan biri. Strike Team gibi modlara girmek için menüde ayrı bir seçeneğin yer almayacağı Mass Effect: Anromeda’da hikaye olarak her şey bağlantılı olacak.

İlerleyen zamanlarda daha farklı içeriklerin de açıklanmasını beklediğimiz multiplayer şimdilik umut vadedici duruyor. Kafamdaki tek şüphe multiplayer’a elimizi sürmediğimiz takdirde bazı parçaların eksik hissettirebilme ihtimali. Umarım BioWare söylediği gibi bu konunun üstesinden gelmeyi başarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum