Mass Effect: Legendary Edition, 2021 Başına Ertelenmiş

İlk oyunun biraz daha zamana ihtiyacı varmış

Mass Effect üçlemesinin remaster versiyonuyla ilgili söylentiler bundan birkaç ay öncesine dayanıyor. Sürekli olarak bu versiyonun çıkış tarihiyle ilgili bir ileri, bir geri şeklinde haberler aldık. Normalde bu yılın sonuna doğru çıkmasını beklediğimiz oyun için şimdi elimizde biraz daha net bir tarih var: VentureBeat, Electronic Arts'ın Mass Effect: Legendary Edition'ı 2021 başlarında yayınlayacağını söylüyor.

VentureBeat'in haberine göre geliştirme aşamasının en çok zaman alan kısmı orijinal Mass Effect oyunuymuş. İlk oyunu serinin diğer oyunlarının kalitesine çıkarmak için geliştirici ekibi uğraştırıyormuş yani. BioWare'in oyunun hem grafiklerini, hem de oynanış mekaniklerini geliştirmeye çalıştığı söyleniyor. 

Yine aynı habere göre bu üçlemede herhangi bir çok oyunculu mod olmayacak. Hatırlarsanız Mass Effect 3'te çok oyunculu mod bulunuyordu, ama bu üçleme tamamen tek kişilik bir oyun deneyimi olarak tasarlanıyor.

Oyun hakkındaki şimdilik en net bilgi isminin Legendary Edition olacağı ama bunun yanı sıra grafiklerin üst seviyeye çıkacağını, üç oyun arasında mekaniksel olarak uyum sağlanacağını ve DLC'lerin de dahil olacağını tahmin edebiliriz.

Serinin büyük bir hayranı olarak Legendary Edition'ın resmi duyurusunun yapılmasını dört gözle bekliyorum açıkçası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum